Vedlikehold og serviceavtaler

VV Teknikk er totalleverandør innen varme og ventilasjon. Hos vår velutbygde serviceavdeling får du all den service du trenger, enten det er olje- /gassbrennere, fyrkjeler, varmluftsaggregater, ventilasjon, varmepumper, kjøling eller andre inneklimainstallasjoner.

Mange ser fordelen ved forebyggende vedlikehold gjennom en serviceavtale, og får samtidig råd og veiledning av en kyndig og rutinert stab. Tette ventilasjonsfiltere, feil og mangler sørger for at bedrifter og kommuner hvert år taper store beløp gjennom økte strømutgifter. Fast serviceavtale med ett eller to besøk i året, gjør at eventuelle feil og problemer blir oppdaget tidlig, og vil dermed bidra til sikker og optimal drift, lavere energiforbruk og lengre levetid for anlegget. Med serviceavtale hos VV Teknikk, slipper du å tenke på vedlikeholdet. Vi kommer til faste avtalte tider og tar oss av alt rundt servicen. For å gjøre det enkelt å sjekke om service er gjennomført setter vi opp et service-merke med oblat, signert av servicetekniker.

Vær klar over at de fleste varme-, kjøle og ventilasjonsanlegg skal ha ettersyn og service en til to ganger i året, og at i de fleste tilfeller frafaller garanti på produkter om dette ikke er gjennomført.

Vi holder til på Dilling i Rygge kommune, rett utenfor Moss. Om du behøver vår hjelp kontakt oss via epost: support@vvteknikk.no, på tlf 69 26 46 70, eller send forespørsel under.

Forespørsel

serviceteknikker reparerer varme

service2