Vannbåren varme

Mange forbinder vannbåren varme med gulvvarme, men det omfatter mye mer enn som så. Tradisjonelle radiatorer er mange kjent med, og det finnes mer effektive varmeavgivere som viftekonvektorer(fancoils). Varmevifter er en type som ofte finnes i lager- og industribygg.

Les mer om Vannbåren varme

varme

Varmepumper

Det finnes flere typer varmepumper. De vanligste, som også er de billigste, er luft/luft varmepumper. Disse varmepumpene henter ut varme fra luften ute, og sprer den i boligen ved hjelp av en vifte. Disse kan også brukes til kjøling på sommeren. Passer for eneboliger, leiligheter og rekkehus med elektrisk oppvarming. På de kaldeste dagene må du ha annen varme i tillegg.

Les mer om Varmepumper

varme2

Pellets og ved

Pellets og ved er fornybart, og gir oss miljøvennlig, energi. Vedkjeler er populære i Norge. Mange har god tilgang på ved. Den kan kobles opp mot et vannbårent anlegg eller akkumulatortank og brukes som hoved- eller tillegsvarmekilde for varmeanlegget. Vedkjele fungerer bra i kombinasjon med varmepumpe. Vi kan hjelpe til med valg av løsninger for fyring med ved, enten det er et større anlegg for oppvarming av varmtvann, eller snakk om vedovn i stua.

Les mer om Pellets og ved

varme4

Bio-brensel, olje og gass

VV Teknikk har i flere tiår solgt produkter fra en av verdens største produsenter av olje- og gassbrennere – Riello. Riello holder til i Italia og leverer varer av høy kvalitet og etter alle europeiske standarder for utslipp og miljø.

Les mer om Bio-brensel, olje og gass

varme5

Solvarme

Solvarme i norske hus kommer til å bli mer og mer vanlig, det er bra for miljøet og for økonomien. Det sies at solstrålene som treffer jorden i løpet fem og et halvt minutt tilsvarer hele jordens energibehov for ett år. Eller at taket på en gjennomsnitlig enebolig tar imot fem ganger mer energi på et år enn hva huset normalt forbruker under samme periode.

Les mer om Solvarme

varme6