Installasjon, service og reparasjoner

Ren luft har etter hvert blitt en knapphet i store deler av vår hverdag. Vi utsettes for forskjellige typer forurensing i vårt dagligliv, enten det er på skole, i hjemmet eller på arbeidsplassen. La VV Teknikk i samarbeid med ledende leverandører ta hånd om ditt innemiljø. Vi prosjekterer, installerer og utfører service og reparasjoner på ventilasjonsanlegg. Det å sørge for at ventilasjonsanlegget er i drift til riktige tider av døgnet og er justert for riktige temperaturer vil kunne gi deg som kunde store besparelser i form av reduserte strømregninger. Vi anbefaler derfor alle våre kunder å tegne serviceavtale med oss.

Vi holder til på Dilling i Rygge kommune, rett utenfor Moss. Om du behøver vår hjelp kontakt oss via epost: support@vvteknikk.no, på tlf 69 26 46 70, eller send forespørsel under.

ventilasjon materiell

Spar penger på riktig utstyr

Styring/automatikk, varmevekslere og riktige luftfilter er noen av de viktigste delene i et ventilasjons- anlegg. Med dagens energipriser er det viktig å sette fokus på akkurat disse tingene. Dette for å redusere energiforbruket, samt sikre optimaldrift på anlegget. Varmevekslerens oppgave er å ta vare på mest mulig av varmen i avkastluften før denne forlater aggregatet. Små mengder skitt eller belegg på vekslerens flater hindrer god varmeoverføring. Det er meget viktig at disse flatene holdes rene.

Filteret er sikkerheten for at luften vi puster i holder mål. Et filter skal fange opp partikler og støv fra luften. Luften som har passert filteret skal være fri for, eller ha redusert partikkelinnhold. Samtidig skal denne filtreringen kreve minst mulig energi. Riktig valg av filter har derfor direkte innvirkning på energikostnadene. Vi bytter gjerne filter i ditt ventilasjonsanlegg, ønsker du å gjøre det selv, kan du bestille filter ved å trykke på knappen under, og fylle ut skjema.

Mange moderne anlegg leveres i dag med avansert og samtidig brukervennlig automatikk, mens andre leverer separate, avanserte og lite brukervennlige styretavler. VV Teknikk server de fleste typer automatikk. Det er her muligheten for store besparelser ligger.

Vi holder til på Dilling i Rygge kommune, rett utenfor Moss. Om du behøver vår hjelp kontakt oss via epost: support@vvteknikk.no, på tlf 69 26 46 70, eller send forespørsel under.

Forespørsel
knappFilter

ventilasjons