Vi holder sommerstengt i uke 28, 29, 30 og 31. Ved akkurat behov for hjelp ring 69264670.

Du ser nå på tjenester for bedrifter - Bytt til privat her.

VVS siden 1979

Vår erfaring er din trygghet

Har du behov for ny dusj eller kran, varmtvannsbereder eller toalett? Eller helt nytt bad? Våre fagfolg kan hjelp deg med alt, fra reparasjoner til totalrenovering, og nybygg. Vi har også lang erfaring med vannbåren varme, og ulike varmekilder, som varmepumper, bio-oljebrennere, vedkjeler og solvarme.

Ring ossKontakt oss
VarmeKjølingVentilasjonRørleggerBio-oljeReferanser

Varme

VVTEKNIKK er totalleverandør innen varme og ventilasjon. Vi tilbyr service på olje-/ gassbrennere, fyrkjeler, varmluftsaggregater, ventilasjon, varmepumper, kjøling eller andre inneklimainstallasjoner. Husk at serviceavtale lønner seg.

VVTEKNIKK hjelper deg med å velge riktig varmekilder, og ventilasjonsanlegg. Vi har sentral godkjenning på prosjektering og bygging av sanitær-, varme-, ventiasjons- og klimainstallasjoner.

Les merKontakt oss

Kjøling

Bad

Kulde er et stort fag med flere områder som termodynamikk, automatikk, luftteknikk, mekanikk og elektro. VVTEKNIKK utfører installasjoner, reparasjoner og service av kjøle- og frysemaskiner, aircondition og varmepumper.

VVTEKNIKK har nærmere 30 års erfaring innen dette faget og har serviceteknikere klare til og ta en utfordring på kort varsel. Vi har servicepersonell med fagbrev og F-gass sertifisering kategori 1, og nye servicebiler fullastet med utstyr og verktøy, klare til og ta de fleste serviceoppdrag

Les merKontakt oss

Ventilasjon

Ren luft har etter hvert blitt en knapphet i store deler av vår hverdag. Vi utsettes for forskjellige typer forurensing i vårt dagligliv, enten det er på skole, i hjemmet eller på arbeidsplassen. La VVTEKNIKK i samarbeid med ledende leverandører ta hånd om ditt innemiljø.

Vi prosjekterer, installerer og utfører service og reparasjoner på ventilasjonsanlegg. Det å sørge for at ventilasjonsanlegget er i drift til riktige tider av døgnet og er justert for riktige temperaturer vil kunne gi deg som kunde store besparelser i form av reduserte strømregninger. Vi anbefaler derfor alle våre kunder å tegne serviceavtale med oss.

Les merKontakt oss

Rørlegger

Rørlegger

Har du en akutt vannlekkasje? Eller ønsker du rehabilitering av ditt røropplegg? Eller kanskje er det så enkelt som at en kran drypper. Vi hjelper deg uansett størrelsen på oppdraget. Vi har lang erfaring i rørleggerbransjen og kan tilby de fleste oppdrag innen vårt fag.

VVTEKNIKK har sentral godkjenning og bistår også gjerne kundene med planlegging, rådgivning, prosjektering og problemløsing i tillegg til de tradisjonelle rørleggerarbeidene.

Les merKontakt oss

Bio-olje

Vet du at du kan bruke oljefyren også etter 2020? Den enkleste og rimligste måten, er å gå over til å bruke Bio-olje. Bio-olje er en betegnelse på ulike oljer basert på biologiske råstoff, og er i hovedsak et fornybart produkt. Det er imidlertid få oljer som egner seg til bruk i fyringsanlegg. Sjekk med din leverandør av fyringsolje, hva de anbefaler.

VVTEKNIKK har i flere tiår solgt produkter fra en av verdens største produsenter av olje- og gassbrennere – Riello. Riello holder til i Italia og leverer varer av høy kvalitet og etter alle europeiske standarder for utslipp og miljø.

Service\vedlikehold
Vi prosjekterer, installerer og utfører service og reparasjoner på dine anlegg. Ta kontakt med oss for befaring og konsultering.

Les merKontakt oss

Referanser

Går du med tanker om å renovere, eller skal du innrede nytt bad? Vi i VVTEKNIKK kan hjelpe deg. Det å renovere eller innrede et helt nytt bad er en stor beslutning, som krever mye planlegging. Det finnes et hav av muligheter, og valg som skal gjøres.

Ekslusivt bad, utstilling.

Dansani Calidris innredning, Laufen toalett, Dansani dusjvegger.

Årets Rørkjøp-bad 2018

Helrenovert bad vant prisen for flotteste bad kåret av leser i Rørkjøp.

Bad med kundetilpasset dusjvegger.

Helrenovert bad med fliser, innredning og spesialtilpasset dusjløsning.

RØRLEGGER

REPARASJONER

VARMEPUMPE

VARME

INSTALLASJON

KJØLING

VENTILASJON

BAD

SANITÆR

SERVICE

Har du behov for ny dusj eller kran, varmtvannsbereder eller toalett? Eller helt nytt bad? Våre fagfolk kan hjelpe deg med alt, fra reparasjoner til totalrenovering, og nybygg. Vi har lang erfaring med ventilasjon, og ulike varmekilder som varmepumper, bio-oljefyr, vedkjeler og solvarme.

Kontaktinformasjon

Telefon
692 64 670

E-post
post@vvgruppen.com

Adresse
Larkollveien 10
1570 Dilling
Vis i kart

Følg oss på sosiale medier

FacebookInstagramLinkedIn