Vi holder sommerstengt i uke 28, 29, 30 og 31. Ved akkurat behov for hjelp ring 69264670.

Du ser nå på en tjeneste for bedrifter - Bytt til privat her.

Ventilasjon

Varme

VVTEKNIKK  er totalleverandør innen varme og ventilasjon. Vi tilbyr service på olje-/ gassbrennere, fyrkjeler, varmluftsaggregater, ventilasjon, varmepumper, kjøling eller andre inneklimainstallasjoner. Husk at serviceavtale lønner seg.

Vi leverer alle typer varmeanlegg.
Bio-olje/gass, ved, flis, elektrisk, sentralvame, fjernvarmeanlegg, vannbåren varme og varme til lakkeringsbokser.

Vi kan drifte og skreddersy de fleste typer varmesentraler. VI kan levere kompletter sentraler med varmepumpe, fyrkjel i form av bioolje/-gass eller fosilt brensel, flisfyringsanlegg og pellets.

VVTEKNIKK  hjelper deg med å velge riktig varmekilder, og ventilasjonsanlegg. Vi har sentral godkjenning på prosjektering og bygging av sanitær-, varme-, ventiasjons- og klimainstallasjoner.

Vi reparerer, utbedrer feil, skifter komponenter og effektiviserer alle typer sanitær-, varme-, kjøle- og ventilasjonsanlegg. Vi har mange dyktige medarbeidere som har fokus på fornøyde kunder.

Kontakt oss

Velkommen til stort showroom og trivelige medarbeidere.

Mandag – fredag 08.00 – 16.00

RØRLEGGER

REPARASJONER

VARMEPUMPE

VARME

INSTALLASJON

KJØLING

VENTILASJON

BAD

SANITÆR

SERVICE

Har du behov for ny dusj eller kran, varmtvannsbereder eller toalett? Eller helt nytt bad? Våre fagfolk kan hjelpe deg med alt, fra reparasjoner til totalrenovering, og nybygg. Vi har lang erfaring med ventilasjon, og ulike varmekilder som varmepumper, bio-oljefyr, vedkjeler og solvarme.

Kontaktinformasjon

Telefon
692 64 670

E-post
post@vvgruppen.com

Adresse
Larkollveien 10
1570 Dilling
Vis i kart

Følg oss på sosiale medier

FacebookInstagramLinkedIn