Vi holder sommerstengt i uke 28, 29, 30 og 31. Ved akkurat behov for hjelp ring 69264670.

Du ser nå på en tjeneste for bedrifter - Bytt til privat her.

Ventilasjon

Ventilasjon

Ren luft har etter hvert blitt en knapphet i store deler av vår hverdag. La VVTEKNIKK i samarbeid med ledende leverandører ta hånd om ditt innemiljø.

Vi prosjekterer, installerer og utfører service og reparasjoner på ventilasjonsanlegg, avtrekksvifter for kjøkken og bad.

Nyinstallasjon\rehabilitering
Vi utfører nyinnstalasjoner og service på dine produkter. Ta kontakt med oss for befaring og konsultering

Filter\filterbytte
Filteret er sikkerheten for at luften vi puster i holder mål. Et filter skal fange opp partikler og støv fra luften. Luften som har passert filteret skal være fri for, eller ha redusert partikkelinnhold. Samtidig skal denne filtreringen kreve minst mulig energi. Riktig valg av filter har derfor direkte innvirkning på energikostnadene. Vi bytter gjerne filter i ditt ventilasjonsanlegg, ønsker du å gjøre det selv, kan du bestille filter ved trykk på Kontakt oss knappen lenger ned.

Service og vedlikehold
Vi prosjekterer, installerer og utfører service og reparasjoner på ventilasjonsanlegg. Det å sørge for at ventilasjonsanlegget er i drift til riktige tider av døgnet og er justert for riktige temperaturer vil kunne gi deg som kunde store besparelser i form av reduserte strømregninger. Vi anbefaler derfor alle våre kunder å tegne serviceavtale med oss.

Spar penger på riktig utstyr
Styring/automatikk, varmevekslere og riktige luftfilter er noen av de viktigste delene i et ventilasjons- anlegg. Med dagens energipriser er det viktig å sette fokus på akkurat disse tingene. Dette for å redusere energiforbruket, samt sikre optimaldrift på anlegget. Varmevekslerens oppgave er å ta vare på mest mulig av varmen i avkastluften før denne forlater aggregatet. Små mengder skitt eller belegg på vekslerens flater hindrer god varmeoverføring. Det er meget viktig at disse flatene holdes rene.

Mange moderne anlegg leveres i dag med avansert og samtidig brukervennlig automatikk, mens andre leverer separate, avanserte og lite brukervennlige styretavler. VVTEKNIKK server de fleste typer automatikk. Det er her muligheten for store besparelser ligger.

Kontakt oss

Velkommen til stort showroom og trivelige medarbeidere.

Mandag – fredag 08.00 – 16.00

RØRLEGGER

REPARASJONER

VARMEPUMPE

VARME

INSTALLASJON

KJØLING

VENTILASJON

BAD

SANITÆR

SERVICE

Har du behov for ny dusj eller kran, varmtvannsbereder eller toalett? Eller helt nytt bad? Våre fagfolk kan hjelpe deg med alt, fra reparasjoner til totalrenovering, og nybygg. Vi har lang erfaring med ventilasjon, og ulike varmekilder som varmepumper, bio-oljefyr, vedkjeler og solvarme.

Kontaktinformasjon

Telefon
692 64 670

E-post
post@vvgruppen.com

Adresse
Larkollveien 10
1570 Dilling
Vis i kart

Følg oss på sosiale medier

FacebookInstagramLinkedIn