Vi holder sommerstengt i uke 28, 29, 30 og 31. Ved akkurat behov for hjelp ring 69264670.

Du ser nå på en tjeneste for privatpersoner - Bytt til bedrift her.

Ventilasjon

Varmepumper

Siden ulike mennesker og familier har forskjellige behov, vil det alltid være individuelt hvor mye en klarer å spare ved å installere varmepumper i hjemmet. Besparelsen kommer selvsagt an på boligens størrelse, isolasjon, klimaet ute, og om modell og dimensjon på pumpen er optimal med tanke på din bolig. Og selvsagt også hvor høye strømprisene er generelt. Da en varmepumpe som regel vil gi tre til fem ganger mer kW, i form av varme, enn hva den bruker i strøm, vil besparelsen uansett være meget god. Vi hjelper deg med å finne den optimale løsningen for din bolig.

Kontakt oss

Luft / Luft

Det finnes flere typer varmepumper. De vanligste, som også er de billigste, er luft/luft varmepumper. Disse varmepumpene henter ut varme fra luften ute, og sprer den i boligen ved hjelp av en vifte. Disse kan også brukes til kjøling på sommeren. Passer for eneboliger, leiligheter og rekkehus med elektrisk oppvarming. På de kaldeste dagene må du ha annen varme i tillegg.

Mer om varmepumpe luft/luft

Luft / vann

Denne type varmepumper henter, som luft/luft varmepumper, varme fra luften, men den distribueres, via et vannbårent system, til viftekonvektorer og/eller gulvvarme. Perfekt for boliger med eksisterende vannbårent anlegg. Du må også her ha annen varme i tillegg på de kaldeste dagene og som backup om noe skulle gå galt. Kan kombineres med ved, pellets, olje, gass og elektrisitet.

Mer om varmepumpe luft/vann

Væske/vann

Denne type varmepumper henter varme fra fjell (borehull), jord (nedgravde slanger) eller sjøvann (slanger nedsenket i vann). Dette er ofte de mest effektive løsningene, men er også mer kostnadskrevende. Egner seg derfor best til store boliger. Distribuering av varmen i huset, er som luft/vann, gjennom et vannbårent system.

Kontakt oss for tilbud

Service

Vi utfører nyinnstalasjoner og service på dine produkter. Ta kontakt med oss for befaring og konsultering.

Kontakt oss for tilbud

Velkommen til stort showroom og trivelige medarbeidere.

Mandag – fredag 08.00 – 16.00

RØRLEGGER

REPARASJONER

VARMEPUMPE

VARME

INSTALLASJON

KJØLING

VENTILASJON

BAD

SANITÆR

SERVICE

Har du behov for ny dusj eller kran, varmtvannsbereder eller toalett? Eller helt nytt bad? Våre fagfolk kan hjelpe deg med alt, fra reparasjoner til totalrenovering, og nybygg. Vi har lang erfaring med ventilasjon, og ulike varmekilder som varmepumper, bio-oljefyr, vedkjeler og solvarme.