Vi holder sommerstengt i uke 28, 29, 30 og 31. Ved akkurat behov for hjelp ring 69264670.

Varmepumper Luft til Luft

Det finnes flere typer varmepumper. De vanligste, som også er de billigste, er luft til luft varmepumper. Disse varmepumpene henter ut varme fra luften ute, og sprer den i boligen ved hjelp av en vifte. Disse kan også brukes til kjøling på sommeren. Passer for eneboliger, leiligheter og rekkehus med elektrisk oppvarming. På de kaldeste dagene må du ha annen varme i tillegg.

En luft-til-luft-varmepumpe kan monteres i eneboliger, tomannsboliger, leiligheter og rekkehus, og i løpet av et år får du normalt igjen to til tre ganger så mye varme som den strømmen varmepumpen bruker. Jo lengre fyringssesongen er der du bor, desto mer gunstig er en luft-til-luft-varmepumpe. De fleste luft-til-luft-varmepumpene tilpasset nordisk klima kan hente ut energi fra uteluften helt ned mot -25 °C. Men ytelsen blir gradvis dårligere når utetemperaturen synker. Det gjelder alle typer varmepumper som henter energi fra uteluften.

Innedelen sprer varmen i boligen ved hjelp av en vifte, og varmen fordeler seg mest effektivt i boliger med åpen planløsning. Hvor mye av boligen din som kan dekkes av en luft til luft varmepumpe, avhenger av hvor stort hus du har, hvor godt isolert det er og hvor mange etasjer og avstengte rom det har. Som regel trenger du elektrisk oppvarming eller vedfyring i tillegg til luft til luft varmepumpe.

Vi leverer alle modeller som Mitsubishi lagerfører i Norge.
Ta kontakt med oss under for pris og leveringstid.

Montering inkluderer stativ for utedel, rørstrekk intil 4,5m.
Område: Moss, Våler, Rygge, Råde og Son.


Fordeler

  • Sørger for jevn varme og filtrerer vekk støv og partikler. Dermed får du et bedre inneklima enn hvis du fyrer med ved eller elektriske panelovner.
  • Kan brukes til kjøling om sommeren.
  • Monteringen krever kun små inngrep i huset og kan installeres i de fleste boliger.
  • Investeringskostnadene er moderate.
  • Varmekilden, som er uteluft, er tilgjengelig overalt.
  • Varmepumpen har avansert tids- og termostatstyring.
  • Nyere modeller leveres ofte med innebygget WiFi og kan styres med smarttelefonen.
Kontakt oss for tilbud

Velkommen til stort showroom og trivelige medarbeidere.

Mandag – fredag 08.00 – 16.00

RØRLEGGER

REPARASJONER

VARMEPUMPE

VARME

INSTALLASJON

KJØLING

VENTILASJON

BAD

SANITÆR

SERVICE

Har du behov for ny dusj eller kran, varmtvannsbereder eller toalett? Eller helt nytt bad? Våre fagfolk kan hjelpe deg med alt, fra reparasjoner til totalrenovering, og nybygg. Vi har lang erfaring med ventilasjon, og ulike varmekilder som varmepumper, bio-oljefyr, vedkjeler og solvarme.