Vi holder sommerstengt i uke 28, 29, 30 og 31. Ved akkurat behov for hjelp ring 69264670.
Ventilasjon

Om VVTEKNIKK

VV Gruppen AS, står bak VVTEKNIKK og VVPARTS. Vår erfaring er din trygghet. Vi har i mer enn 35 år jobbet med vann, varme kjøling og ventilasjon. Vi holder til på Dilling i Rygge kommune, rett utenfor Moss. Om du behøver vår hjelp, ta kontakt med oss.

VVS siden 1979

Over 35 års erfaring

Bedriften ble etablert av Terje jordfald, som Oljefyringsservice i 1979. Som resultat av en sammenslåing, i 1985, ble VV Teknikk AS det nye navnet. Bedriften har siden hatt lokaler i Larkollveien 10 på Dilling i Rygge kommune, utenfor Moss. I 2017 Ble både VV Tenikk AS og VV Parts AS slått sammen som et selskap under navnet VV Gruppen AS. Avdelingen ble så VVTEKNIKK og VVPARTS.

VVTEKNIKK er opptatt av miljøet og er en miljøfyrtårn-sertifisert bedrift. I den senere tid har vi også lagt stor vekt på å tilby produkter og løsninger som benytter fornybar energi. VVTEKNIKK leverer komplette løsninger for vannbåren varme med gulvvarme, radiatorer og viftekonvektorer (fan-coils). Vi kan bl.a. tilby et unikt solvarmesystem i kombinasjon med varmepumpe. Vi tilbyr installasjon og service på ventilasjons-, varme- og sanitær- og alle typer kuldeanlegg. Vi leverer også komplette bad, enten nytt eller rehabilitert. Vårt store showroom kan besøkes for å gi ideer og informasjon om hvordan et bad kan bygges. Vi tegner det gjerne opp i 3D og priser en totalleveranse. Vi har et tverrfaglige arbeidsmiljø, med mange dyktige ansatte og setter fokus på fornøyde kunder.

Vår erfaring er din trygghet!

1. Misjon
Vi leverer salg, service og montasje alt innen VVS. Rørlegger, ventilasjon, varme ,kjøling varmepumper. Lang fartstid ( etb 1979) høyt kunnskapsnivå på alle ansatte, Rask responstid, Vi kan faget, Konkurransedyktige priser

2. Visjon
Vi ønsker å bli ledende totalentreprenør på salg, service og installasjon innen varme og VVS i Østfold og omegn (Østlandet)

3. Verdier
Alle våre medarbeidere er håndplukket for sin kompetanse og atferd. Våre medarbeidere er på hvert sitt fagfelt. Alle våre oppgaver løses på den beste og mest effektive løsningen for hvert enkelt oppdrag. Ingen oppdrag er like! Vi ordner det

4. Omdømme
VV Teknikk har godt omdøme blant være faste og nye kunder. Vi omtales ofte som «De som får jobben gjort» Vi er raske til og utføre våre jobber til rett pris! Enten det er Fast pris eller etter avtale

Vår 24 timers vakt ordning er også ganske unik i vår bransje

RØRLEGGER

REPARASJONER

VARMEPUMPE

VARME

INSTALLASJON

KJØLING

VENTILASJON

BAD

SANITÆR

SERVICE

Har du behov for ny dusj eller kran, varmtvannsbereder eller toalett? Eller helt nytt bad? Våre fagfolk kan hjelpe deg med alt, fra reparasjoner til totalrenovering, og nybygg. Vi har lang erfaring med ventilasjon, og ulike varmekilder som varmepumper, bio-oljefyr, vedkjeler og solvarme.