Vi holder sommerstengt i uke 28, 29, 30 og 31. Ved akkurat behov for hjelp ring 69264670.

Vilkår ved bestilling av serviceoppdrag

VV GRUPPEN AS avd. VV TEKNIKK er et servicefirma lokalisert i Larkollveien 10 1570 Dilling. Vi utfører oppdrag innen VVS faget, varme, ventilasjon, sanitær, kjølefaget, billakkeringskabiner og olje- og gassfyring. Vi har sentral godkjenning i alle fag. Vi er en tverrfaglig bedrift. Ved serviceoppdrag kan det oppstå at vi må benytte flere faggrupper for og få utført oppdraget. Våre serviceteknikere har arbeidsted i Larkollveien 10. og serviceoppdrag starter som oftest på dette stedet hvis ikke annet er avtalt. Oppdraget er avsluttet når teknikker er kommet tilbake til arbeidstedet eller annen kunde, kjøretid og km faktureres etter våre timesatser. Ved timearbeid faktureres pr. påbegynte halvtime og medgått tid til oppdraget med bestilling av deler, utstyr samt opprydding i servicebil etter endt oppdrag. Minimum arbeidstid pr oppdrag er 1 time + kjøring.

Det finnes mange forskjellige produkter vi kan utføre serviceoppdrag på. Produktene er av kjente og ukjente merker så utsendt tekniker kan ha variert erfaring om produktet. Det må med dette aksepteres at noe tid medgår til og bli kjent med produkt og løsninger rundt dette.

All medgått tid på feilsøking/reparasjon faktureres.

Det anbefales alltid og be om pristilbud etter en feilsøking er utført på reparasjonsarbeidet.

Ved innleie av annen arbeidskraft/tjenester fra andre blir dette fakturert etter egne avtaler.

Alle kunder tilsendes faktura etter endt oppdrag med 15 dager kreditt/forfall hvis ikke annet er avtalt.

RØRLEGGER

REPARASJONER

VARMEPUMPE

VARME

INSTALLASJON

KJØLING

VENTILASJON

BAD

SANITÆR

SERVICE

Har du behov for ny dusj eller kran, varmtvannsbereder eller toalett? Eller helt nytt bad? Våre fagfolk kan hjelpe deg med alt, fra reparasjoner til totalrenovering, og nybygg. Vi har lang erfaring med ventilasjon, og ulike varmekilder som varmepumper, bio-oljefyr, vedkjeler og solvarme.