Vi holder sommerstengt i uke 28, 29, 30 og 31. Ved akkurat behov for hjelp ring 69264670.

Du ser nå på en tjeneste for privatpersoner - Bytt til bedrift her.

Ventilasjon

Bad

Du ser nå på en tjeneste for privatpersoner - Bytt til bedrift her.

Går du med tanker om å renovere, eller skal du innrede nytt bad? Vi i VVTEKNIKK kan hjelpe deg. Det å renovere eller innrede et helt nytt bad er en stor beslutning, som krever mye planlegging. Det finnes et hav av muligheter, og valg som skal gjøres.

Komplett bad

Vårt tverrfaglige team, av fagfolk, har lang erfaring med bad. Vi kan hjelpe deg med alt fra planlegging og design, til organisering og gjennomføring. Uansett om du trenger en lett oppgradering, eller helrenovering av badet, gjør vi hele jobben – enkelt og trygt!

Renovere et komplett bad starter på rundt 350.000,- Mye av de samme kostnadene går igjen uavhengig om badet er 3m2 eller 6m2. Vi anbefaler at hele det gamle badet strippes ned, og gulv fjernes. Det støpes så nytt gulv med nye varmekabler. Fliser på vegger og gulv begynner nå også å bli en standard i markedet da de fleste ønsker å dusje rett på flisene, dette er helt trygt da badet bygges opp fra bunn med riktig membran og gode fliser.

Har du spørsmål eller trenger veiledning, er du alltid velkommen til oss. Her kan du få rådgivning med våre eksperter, og samtidig se det store utvalget av baderomsmøbler og tilbehør til badet. Vi kommer gjerne på gratis befaring, og tegner selvfølgelig ditt drømmebad i 3D. Vårt show-rom er åpent hverdager fra 08.00-16.00, men det er mulig å booke time utenom den ordinære åpningstiden (bruk kontakt oss).

Vi har et nøye sammensatt sortiment av baderomsmøbler med vask og underskap i stilren design. For oss er det viktig å ha et ekstra fokus på god design, og med våre baderomsmøbler jobber vi for å tilby det lille ekstra når det kommer til design og kundetilfredshet.

Trenger du gode råd og tips? Vi er her for å hjelpe deg.

Kontakt oss

Velkommen til stort showroom og trivelige medarbeidere.

Mandag – fredag 08.00 – 16.00

RØRLEGGER

REPARASJONER

VARMEPUMPE

VARME

INSTALLASJON

KJØLING

VENTILASJON

BAD

SANITÆR

SERVICE

Har du behov for ny dusj eller kran, varmtvannsbereder eller toalett? Eller helt nytt bad? Våre fagfolk kan hjelpe deg med alt, fra reparasjoner til totalrenovering, og nybygg. Vi har lang erfaring med ventilasjon, og ulike varmekilder som varmepumper, bio-oljefyr, vedkjeler og solvarme.