Vi holder sommerstengt i uke 28, 29, 30 og 31. Ved akkurat behov for hjelp ring 69264670.
Ventilasjon

Rørlegger

Har du en akutt vannlekkasje? Eller ønsker du rehabilitering av ditt røropplegg? Eller kanskje er det så enkelt som at en kran drypper. Vi hjelper deg uansett størrelsen på oppdraget. Vi har lang erfaring i rørleggerbransjen og kan tilby de fleste oppdrag innen vårt fag.

Du ser nå på en tjeneste for privatpersoner - Bytt til bedrift her.

VVTEKNIKK har sentral godkjenning og bistår også gjerne kundene med planlegging, rådgivning, prosjektering og problemløsing i tillegg til de tradisjonelle rørleggerarbeidene.

Bad – nytt\rehabilitering
VVTEKNIKK er totalleverandør av bad. Om du ønsker det, står vi for hele prosessen fra A til Å. Vi leverer også møbler, kraner, toaletter bad- og dusjløsninger. Kom innom vårt showroom i Larkollveien 10 for inspirasjon. Vi lager ditt drømmebad.

Rørarbeid
Vi utfører alle typer rørarbeider, installasjon, reparasjon og sanering

Varmeinstallasjoner
VVTEKNIKK har lang erfaring med vannbåren varme, og ulike varmekilder, som varmepumper, bio-oljebrennere, vedkjeler og solvarme.

Varmtvannsberederbytte
Vi kan bytter ut alle typer varmtvannsberedere i din bolig. Vi har godt utvalg av bereder  fra flere leverandører. VVTEKNIKK har sentral godkjenning og bistår også gjerne kundene med planlegging, rådgivning, prosjektering og problemløsing i tillegg til de tradisjonelle rørleggerarbeidene.

Kontakt oss

Velkommen til stort showroom og trivelige medarbeidere.

Mandag – fredag 08.00 – 16.00

RØRLEGGER

REPARASJONER

VARMEPUMPE

VARME

INSTALLASJON

KJØLING

VENTILASJON

BAD

SANITÆR

SERVICE

Har du behov for ny dusj eller kran, varmtvannsbereder eller toalett? Eller helt nytt bad? Våre fagfolk kan hjelpe deg med alt, fra reparasjoner til totalrenovering, og nybygg. Vi har lang erfaring med ventilasjon, og ulike varmekilder som varmepumper, bio-oljefyr, vedkjeler og solvarme.