Vi holder sommerstengt i uke 28, 29, 30 og 31. Ved akkurat behov for hjelp ring 69264670.

Du ser nå på en tjeneste for privatpersoner - Bytt til bedrift her.

Ventilasjon

Varme

VVTEKNIKK  er totalleverandør innen varme og ventilasjon. Vi tilbyr service på olje-/ gassbrennere, fyrkjeler, varmluftsaggregater, ventilasjon, varmepumper, kjøling eller andre inneklimainstallasjoner. Husk at serviceavtale lønner seg.

Vi leverer alle typer varmeanlegg.
Bio-olje/gass, ved, flis, elektrisk, sentralvame, fjernvarmeanlegg, vannbåren varme og varme til lakkeringsbokser.

Vi kan drifte og skreddersy de fleste typer varmesentraler. VI kan levere kompletter sentraler med varmepumpe, fyrkjel i form av bioolje/-gass eller fosilt brensel, flisfyringsanlegg og pellets.

VVTEKNIKK  hjelper deg med å velge riktig varmekilder, og ventilasjonsanlegg. Vi har sentral godkjenning på prosjektering og bygging av sanitær-, varme-, ventiasjons- og klimainstallasjoner.

Vi reparerer, utbedrer feil, skifter komponenter og effektiviserer alle typer sanitær-, varme-, kjøle- og ventilasjonsanlegg. Vi har mange dyktige medarbeidere som har fokus på fornøyde kunder.

Kontakt oss

Bio-olje

Det finnes flere typer varmepumper. De vanligste, som også er de billigste, er luft/luft varmepumper. Disse varmepumpene henter ut varme fra luften ute, og sprer den i boligen ved hjelp av en vifte. Disse kan også brukes til kjøling på sommeren. Passer for eneboliger, leiligheter og rekkehus med elektrisk oppvarming. På de kaldeste dagene må du ha annen varme i tillegg.

Mer om bio-olje

Gulvvarme

Denne type varmepumper henter, som luft/luft varmepumper, varme fra luften, men den distribueres, via et vannbårent system, til viftekonvektorer og/eller gulvvarme. Perfekt for boliger med eksisterende vannbårent anlegg. Du må også her ha annen varme i tillegg på de kaldeste dagene og som backup om noe skulle gå galt. Kan kombineres med ved, pellets, olje, gass og elektrisitet.

Mer om varmepumpe luft/vann

Vannbåren varme

Denne type varmepumper henter varme fra fjell (borehull), jord (nedgravde slanger) eller sjøvann (slanger nedsenket i vann). Dette er ofte de mest effektive løsningene, men er også mer kostnadskrevende. Egner seg derfor best til store boliger. Distribuering av varmen i huset, er som luft/vann, gjennom et vannbårent system.

Kontakt oss for tilbud

Fjernvarmeanlegg

Vi utfører nyinnstalasjoner og service på dine produkter. Ta kontakt med oss for befaring og konsultering.

Kontakt oss for tilbud

Velkommen til stort showroom og trivelige medarbeidere.

Mandag – fredag 08.00 – 16.00

RØRLEGGER

REPARASJONER

VARMEPUMPE

VARME

INSTALLASJON

KJØLING

VENTILASJON

BAD

SANITÆR

SERVICE

Har du behov for ny dusj eller kran, varmtvannsbereder eller toalett? Eller helt nytt bad? Våre fagfolk kan hjelpe deg med alt, fra reparasjoner til totalrenovering, og nybygg. Vi har lang erfaring med ventilasjon, og ulike varmekilder som varmepumper, bio-oljefyr, vedkjeler og solvarme.