Vi holder sommerstengt i uke 28, 29, 30 og 31. Ved akkurat behov for hjelp ring 69264670.

Du ser nå på en tjeneste for bedrifter - Bytt til privat her.

Ventilasjon

Bio-olje

Vet du at du kan bruke oljefyren også etter 2020? Den enkleste og rimligste måten, er å gå over til å bruke Bio-olje. Bio-olje er en betegnelse på ulike oljer basert på biologiske råstoff, og er i hovedsak et fornybart produkt. Det er imidlertid få oljer som egner seg til bruk i fyringsanlegg. Sjekk med din leverandør av fyringsolje, hva de anbefaler.

Konvertering til BIO-olje
Dersom oljefyringsanlegget er i god stand, er dette den aller rimligste måten, å imøtekomme de ny miljøkravene, som innføres i 2020. Det er nemlig ikke oljefyren som blir forbudt å bruke, men fossil fyringsolje. Det eneste som skal til er en rens av tank og rør, og en enkel konvertering av oljebrenneren. De fleste brennere lar seg konvertere, men det finnes gode brennere som er beregnet for bio-olje, dersom man trenger ny. Er du i tvil om anlegget ditt egner seg for ombygging, ta kontakt så kommer vi på befaring.

VVTEKNIKK har i flere tiår solgt produkter fra en av verdens største produsenter av olje- og gassbrennere – Riello. Riello holder til i Italia og leverer varer av høy kvalitet og etter alle europeiske standarder for utslipp og miljø.

Service\vedlikehold
Vi prosjekterer, installerer og utfører service og reparasjoner på dine anlegg. Ta kontakt med oss for befaring og konsultering.

Konvertere til varmepumpedrift
Dersom oljefyringsanlegget ditt ikke egner seg for konvertering, og du ønsker å kvitte deg med oljefyren, kan vi hjelpe deg med å konverterer anlegget til varmepumpedrift. Det kan hende at du må få lagt inn ny strømkabel til huset ditt, om du går over fra olje til strøm, slik at du har nok varme til de kaldeste dagene. Om du ønsker en mer langsiktig konvertering, kan det være lurt å sette inn luft/vann varmepumpe nå, og beholde oljekjelen til de kaldeste dagene. Om noen år kan du bytte ut kjelen med akkumulatortank med strømkolber. Da får du delt opp investeringene over tid.

Kontakt oss

Velkommen til stort showroom og trivelige medarbeidere.

Mandag – fredag 08.00 – 16.00

RØRLEGGER

REPARASJONER

VARMEPUMPE

VARME

INSTALLASJON

KJØLING

VENTILASJON

BAD

SANITÆR

SERVICE

Har du behov for ny dusj eller kran, varmtvannsbereder eller toalett? Eller helt nytt bad? Våre fagfolk kan hjelpe deg med alt, fra reparasjoner til totalrenovering, og nybygg. Vi har lang erfaring med ventilasjon, og ulike varmekilder som varmepumper, bio-oljefyr, vedkjeler og solvarme.

Kontaktinformasjon

Telefon
692 64 670

E-post
post@vvgruppen.com

Adresse
Larkollveien 10
1570 Dilling
Vis i kart

Følg oss på sosiale medier

FacebookInstagramLinkedIn