Vi holder sommerstengt i uke 28, 29, 30 og 31. Ved akkurat behov for hjelp ring 69264670.

Du ser nå på en tjeneste for bedrifter - Bytt til privat her.

Ventilasjon

Kjøling

Kulde er et stort fag med flere områder som termodynamikk, automatikk, luftteknikk, mekanikk og elektro. VVTEKNIKK  utfører installasjoner, reparasjoner og service av kjøle- og frysemaskiner, aircondition og varmepumper.

Er det for varmt på kontoret om sommeren? Vurderer dere å investere i kjøling på arbeidsplassen?  Ved å benytte deg av våre varmepumper til kjøling, vi du på de varmeste dagene oppnå et svalt og behagelig inneklima.

Vi leverer aircondition, nyinstallasjon og service, og ventilasjon med kjøling.

VVTEKNIKK  har nærmere 30 års erfaring innen dette faget og har serviceteknikere klare til og ta en utfordring på kort varsel. Vi har servicepersonell med fagbrev og F-gass sertifisering kategori 1, og nye servicebiler fullastet med utstyr og verktøy, klare til og ta de fleste serviceoppdrag.

Kontakt oss

Velkommen til stort showroom og trivelige medarbeidere.

Mandag – fredag 08.00 – 16.00

RØRLEGGER

REPARASJONER

VARMEPUMPE

VARME

INSTALLASJON

KJØLING

VENTILASJON

BAD

SANITÆR

SERVICE

Har du behov for ny dusj eller kran, varmtvannsbereder eller toalett? Eller helt nytt bad? Våre fagfolk kan hjelpe deg med alt, fra reparasjoner til totalrenovering, og nybygg. Vi har lang erfaring med ventilasjon, og ulike varmekilder som varmepumper, bio-oljefyr, vedkjeler og solvarme.

Kontaktinformasjon

Telefon
692 64 670

E-post
post@vvgruppen.com

Adresse
Larkollveien 10
1570 Dilling
Vis i kart

Følg oss på sosiale medier

FacebookInstagramLinkedIn